Kilpailun kumppanit

Kunniamainintojen antajat

jutta

Jutta Gustafsberg

Jutta Gustafsbergin FitFarm on Suomen johtava verkkovalmennusten tarjoaja. FitFarm on alan merkittävä suunnannäyttäjä, joka on innostanut monia lähtemään mukaan hyvinvointipalveluiden verkkokauppaan ja samalla kannustanut satoja tuhansia ihmisiä kohti terveellisempiä elämäntapoja.

valtteri

Valtteri Lindholm

Varustelekan perustajalla on vahva visio siitä, miten verkkokauppaa pitäisi tehdä, ja usko siihen, että hyvällä verkkokaupalla saadaan Suomi nousuun. Varusteleka valittiin Suomen parhaaksi verkkokaupaksi vuonna 2014 ja Valtteri Lindholm vuoden nuoreksi yrittäjäksi 2015.

Feedbackly

Feedbackly

Feedbackly on monikanavaiseen asiakaskokemuksen mittaukseen erikoistunut start up yritys, jota käyttävät jo useat Suomen suurimmista organisaatioista kuten Akateeminen kirjakauppa, Tiger ja Varusteleka. Feedbacklyn avulla pystyt keräämään asiakaspalautetta kaikissa palvelun kontaktipisteissä läpi asiakkaan matkan ja käännät asiakastiedon käytännöllisiksi toimenpiteiksi parantaen yrityksen myyntiä.

Digia

Digia

Digia on kannattavasti kasvava, yli 1000 henkeä työllistävä IT-palveluyritys. Tarjoamme ratkaisuja toiminnan ohjaamiseen, tiedon hyödyntämiseen sekä digitaalisten palveluiden kehittämiseen ja verkkokaupankäyntiin.

eCom Growth

eCom Growth

eCom Growth on Business Finlandin operoima digitaalisen kaupan kasvuohjelma, joka auttaa suomalaisia verkossa kauppaa käyviä yrityksiä kasvamaan ja kansainvälistymään. Ohjelma tarjoaa runsaasti mm. valmennusta, vertaisoppimista ja yrityskohtaista apua kansainvälistymiseen.

Kaupan liitto

Kaupan liitto

Kaupan liitto edustaa elinkeinoelämän suurinta toimialaa kauppaa. Kauppa työllistää noin 300 000 henkilöä Suomessa. Kaupan liiton piirissä on noin 7 000 jäsenyritystä, ja se edustaa sekä vähittäis- että tukkukauppoja elinkeinopolitiikassa ja työmarkkinaedunvalvonnassa.

Verkkoteollisuus

Verkkoteollisuus ry

Verkkoteollisuus ry on yritysten yhteisö ja verkkoliiketoiminnan kehittäjä. Yhdistämme alan yritykset ja palvelutarjoajat yhteisöksi, jossa alan tekijät, näkijät, ihmiset ja palvelutarjoajat pääsevät auttamaan toinen toisiaan. Meillä on tällä hetkellä noin 200 jäsenyritystä. Toimintamme keskiössä eivät ole teknologiset ratkaisut, vaan verkkoliiketoiminnan edellytyksien ja kaupallisen osaamisen kehittäminen. Meidän unelmamme on suomalaiset menestystarinat kansainvälisillä markkinoilla.

Vilkas

Vilkas

Vilkas auttaa pieniä ja suuria yrityksiä kansainväliseen kasvuun verkkokaupan kautta. Vilkkaalta löydät natiivit asiantuntijat Suomi-Ruotsi-Norja-akselilta. Toiminnan peruspilareita ovat verkkokaupan turvallisuus ja sen toimintavarmuus. Sen vuoksi palveluissa on huomioitu mm. verkkokauppajärjestelmän sekä tietoturvan automaattiset päivitykset.

Woolman-logo-V1S-whiteBG-2400x1200

Woolman

Kun teknologia ei tuota murheita, voi kauppias keskittyä kaupankäyntiin. Juuri se on Woolmanin tavoite. Emme rakenna vain verkkokauppoja vaan autamme asiakkaitamme myös kasvussa ja kansainvälistymisessä. Olemme Shopify-asiantuntijoita ja monipuolisella tiimillämme on kokemusta kaupankäynnistä kaikissa myyntikanavissa.